Το καλάθι σας

0 Items 0€

send flowers & feelings

Κουπόνι

Εισάγετε κωδικό κουπονιού "WELCOME" και πατήστε "Εφαρμογή". Κερδίζετε έκπτωση 3€ στη 1η παραγγελία

Συνθέσεις λουλουδιών

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΤΕΛΑΡΟ

40€

Ανοιξιάτικη σύνθεση από λευκά τριαντάφυλλα, κιτρινες ορχιδέες και πορτοκαλί ζέρμπερες. Συνοδευόμενη από διάφορες πρασινάδες σε λευκό ξύλινο τελαράκι. Ιδανική για έναν όμορφο κήπο ή μπαλκόνι.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΣΠΩ

30€

Πολύ ιδιαίτερη σύνθεση λουλουδιών μέσα σε μεταλλικό κασπώ, με πολύχρωμα λουλούδια εποχής συνοδευόμενο από αμάραντα και διάφορες καλλωπιστικές πρασινάδες. Προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε ένα εξαριετικό καλοσώρισμα στην άνοιξη

ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΜΑΡΥΛΙΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ

40€

Μία μοναδική σύνθεση λουλουδιών από κόκκινες αμαριλίδες, κοκκινα τριαντάφυλλα και λευκες ορχιδέες. Συνοδεύεται από διάφορες πρασινάδες μέσα σε ένα πολυτελές μαύρο κουτι. Ένα εξαίσιο δώρο για τη γιορτή της αγάπης.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΟΥΞ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

35€

Σύνθεση λουλουδιών από ζέρμπερες και τριαντάφυλλα σε ροζ-φουξ αποχρώσεις συνοδευόμενη από διάφορες πρασινάδες μέσα σε πολυτελές μαύρο κουτι. Ένας επίσημος τρόπος να εκφραστείτε προς τη γυναίκα της ζωής σας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΖΕΡΜΠΕΡΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ

37€

Πανέμορφη πολύχρωμη σύνθεση από ζέρμπερες διαφόρων χρωμάτων, συνοδευόμενη απο δίαφορες πρασινάδες μέσα σε χάρτινο λευκό κουτι. Εκφράστε την αγνή αγάπη σας για τη γιορτή της μητέρας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

40€

Συνθεση λουλουδιών σε ροζ αποχρώσεις μέσα σε λευκό κουτί διακοσμημένο με αρκουδάκι και μπαλόνι.Ιδανικό δώρο για γεννηση κοριτσιου

Βάζο με ορχιδέες

45€

Γυάλινο βάζο με ορχιδέες σε ότι χρώμα επιλέξετε, συνδυασμένο με ευκάλυπτο και με φύλλα ασπιδίστρας! Ένα πολύ κομψό δώρο εγκαινίων ή για ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο!

Σελίδες


Call flowers-to.gr on +30 2310928333 και +30 2310900390
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης